×

Simpozion FEAM-KNAW

Pe 20 martie, între orele 19:00-21:00 (CET), Federația Europeană a Academiilor de Medicină (FEAM) și Academia Regală de Arte și Științe din Țările de Jos (KNAW) vor găzdui un simpozion despre „Vaccinarea adulților și ezitarea la vaccin”, care va avea loc într-un format hibrid. (Amsterdam și Zoom).

Cum putem armoniza programele europene de vaccinare pentru adulți?

Vaccinurile sunt capabile să prevină apariția bolilor infecțioase și a morbidității și mortalității asociate. Tehnologia modernă a vaccinului ARNm oferă oportunități mari, deoarece este rapidă, flexibilă și facilitează un proces de fabricație scalabil. În plus, aceste vaccinuri întâlnesc un răspuns imunitar relativ bun la persoanele în vârstă.

Acest eveniment va oferi o oportunitate de a prezenta concluziile raportului FEAM „Imunizarea adulților în vârstă în Europa: strategii științifice și sociale”, inclusiv necesitatea de a armoniza programele europene de vaccinare pentru adulți și de a informa și discuta subiectul vaccinării adulților cu experți, factori de decizie, jurnaliști, organizații și oameni din domeniul medicinei.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile aici: https://www.feam.eu/?post_type=events&p=4343